OVER ONS

Ik ben Sandra Van Oers, mijn opleiding schoonheidsspecialiste heb ik gevolgd op het Sint Elisabeth, waar ik sinds 1991 afgestudeerd ben.


Voor ik met Instituut Sandra begonnen ben, heb ik 5 jaar ervaring opgedaan bij andere instituten. In 1996 heb ik men eigen instituut opgericht in men ouderlijk huis te Merksem. Sinds 1999 heb ik me gevestigd te Ekeren (Schriek 175 B, verbindingsweg tussen Ekeren centrum en Mariaburg). In 2016 is de zaak volledig gerenoveerd en met meer dan 25 jaar ervaring en een enorme motivatie gaan we dag in dag uit voor het beste wat we onze klanten kunnen bieden.


Na haar stage heb ik Manou vast in dienst genomen, we vullen elkaar goed aan met nieuwe ideeën en vakkennis. Hierdoor kunnen we een betere service aanbieden


Bij instituut Sandra kan je voor een heel gamma aan producten en behandelingen terecht in verschillende prijsklasse. Wil je meer info? Twijfel niet en bel, mail of spring vrijblijvend even binnen! Je kan bij Instituut Sandra betalen met Bancontact en Payconiq! De inkom is langs de zijkant (zonneluifel). Ruime parkeergelegenheid aan de overkant van de straat!!